Helsinborgs visit

 
Godmorgon bloggen!
Måndag igen och veckorna går så fort. Helgen som var spenderade vi nere i vackra Helsingborg där det var kalas för min fina syster. Där blev det god mat och massa smaskiga godsaker som jag tyvärr åt för mycket av. Vi var även en runda i kolonin och åt pizza samt fota lite fina bilder också åt vi den obligatoriska glassen i Sofier kiosken. Det är nästan ett måste när man är nere i Helsingborg på våren/sommaren.
 
Jag och Elias har precis sjungit lite och jag tänkte se ett avsnitt av Andra avenyn när han tar sin lilla tupplur.
 
 

Inlines med barnvagn!

Go'kväll bloggen!
Härlig väder har resulterat i målning av bodarna vi har i trädgården och en promenad i solen. Inte nog med det blev det en tur med inlines och barnvagnen. Det gick väldigt bra faktiskt, kanske såg konstigt ut men roligt hade vi. 

Nu på kvällen kollade jag några avsnitt andra avenyn, en bra serie tycker jag. Såg bara slutet av den när den sändes på tv.


Coca cola light

 
Coca cola light, den utan socker och kalorier.
Jag drack upp denna burken innan idag och jag måste säga att den är inte alls god. Den smakar bara konstgjort och jag hade lika väl klarat mig utan. Jag tycker inte de andra lightläskerna smakar så illa.
Jag tror nästan att det är bättre att dricka coca cola endast  en gång i veckan än att dricka lightläsk varje dag och kanske i större mängder.